Sommerhundekjørerskolen 2020

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 29. Apr 2020

Bli med på Sommerhundekjørerskolen 2020, et samlingspunkt for hundeinteressert ungdom fra 13 til 18 år (født 2002-2007)!  Her møtes hundekjørerungdom fra hele Norge og et mangfold andre nasjoner til en uke med erfaring- og kunnskapsutveksling med noen av verdens beste hundekjørere som trenere. Sommerhundekjørerskolen skal være med på å knytte hundekjørermiljøet sammen på tvers av nasjonalitet og treningpraksiser.

Uka er fullspekket av spennende og lærerike aktiviteter, tilpasset både førstegangsdeltakeren og den som har deltatt tidligere. Synes du hundekjøring høres spennende ut, og du ønsker å vite mer om hva du kan gjøre sammen med egen hund, og samtidig bli kjent med andre hundeinteresserte? Ja da ønsker vi deg hjertelig velkommen. Det samme gjelder deg som allerede er aktiv i hundekjøring og ønsker å få oppfølging og innsikt i avansert treningsarbeid. Her samles vi alle til en sosial og lærerik uke, med blant annet kløvtur, sparkesykling, spannkjøring, snøreløping, leker og foredrag.

Deltaker har med egen hund som man under oppfølging av trenerteamet selv har ansvar for gjennom uka. Derfor anbefaler vi at man øver på dette i forkant. Alle friske hunder over 12 mnd. med et vennlig gemytt er velkomne til Sommerhundekjørerskolen! Vi ønsker å se et bredt spekter av hunderaser. Tisper i løpetid bes holdes hjemme av hensyn til andre hunder. Man er selvfølgelig hjertelig velkommen også uten hund.

Les mer her