NHF har tatt over driften av Trekkhundregisteret.no. Trekkhundregisteret er et register for trekkhunder, og skal fungere som et verktøy som genererer uoffisielle stamtavler til trekkhunder, samt koble hund opp mot eier/kennel. Det er mulig å foreta søk på chipnummer, samt søke opp hund, eier og kennel.

For å besøke Trekkhundregisteret, følg denne lenken.

Registrering i Trekkhundregisteret må ikke forveksles med den offisielle stambokregistreringen til Norsk Kennel Klubb eller øvrige anerkjente nasjonale registre. Rasehundvalper må ikke selges med lovnad om at de har stambok og er formelt registrert, dersom bare Trekkhundregisteret er benyttet.

Trekkhundregisteret baserer seg på data fra stamtavla.no, som ikke lenger er i drift. Vi jobber med å sørge for at alle som allerede har data liggende i systemet (fra stamtavla.no), får tilgang til det nye systemet.

Overskuddet fra salg av chipper vil dekke utgiftene vi har i forbindelse med Trekkhundregisteret, og vi håper våre medlemmer setter pris på tilbudet. For å kjøpe chip, trykk her.

Vi presiserer igjen at Trekkhundregisteret ikke på noen måte erstatter den formelle registreringen av rasehunder i NKK og øvrige FCI-tilknyttede kennelklubber. Dette er en uoffisiell registrering for også å kunne ha stambok på blandingshunder, som for eksempel Alaska Husky.

For mer informasjon, og for å besøke nettsiden, trykk deg inn på Trekkhundregisteret.no.