Sommerhundekjørerskolen – Norges Hundekjørerforbund

Sommerhundekjørerskolen

NORSK | ENGLISH

PÅMELDINGSSKJEMA

Sommerhundekjørerskolen 2019

23. – 30. juni

Skeikampen – Gausdal

Bli med på Sommerhundekjørerskolen 2019, et samlingspunkt for hundeinteressert ungdom fra 13 til 18 år (født 2001-2006)!  Her møtes hundekjørerungdom fra hele Norge og et mangfold andre nasjoner til en uke med erfarings- og kunnskapsutveksling med noen av verdens beste hundekjørere som trenere. Sommerhundekjørerskolen er med på å knytte hundekjørermiljøet sammen på tvers av nasjonalitet og treningspraksiser.

Uka er fullspekket av spennende og lærerike aktiviteter, tilpasset både førstegangsdeltakeren og den som har deltatt tidligere. Synes du hundekjøring høres spennende ut, og du ønsker å vite mer om hva du kan gjøre sammen med egen hund, og samtidig bli kjent med andre hundeinteresserte? Ja da ønsker vi deg hjertelig velkommen. Det samme gjelder deg som allerede er aktiv i hundekjøring og ønsker å få oppfølging og innsikt i avansert treningsarbeid. Her samles vi alle til en sosial og lærerik uke, med blant annet kløvtur, sparkesykling, spannkjøring, snøreløping, leker og foredrag.

Deltaker har med egen hund som man under oppfølging av trenerteamet selv har ansvar for gjennom uka. Derfor anbefaler vi at man øver på dette i forkant. Alle friske hunder over 12 mnd. med et vennlig gemytt er velkomne til Sommerhundekjørerskolen! Vi ønsker å se et bredt spekter av hunderaser. Tisper i løpetid bes holdes hjemme av hensyn til andre hunder. Man er selvfølgelig hjertelig velkommen også uten hund.

Nederst på denne siden finner man kontakt-, påmeldingsinformasjon, pakkliste og andre aktuelle dokumenter.

Følg oss gjerne på vår facebookside og arrangement!

Praktisk informasjon

Sommehundekjørerskolen finner sted på
Adresse: Hotellvegen 3
Postnummere: 2652
Sted: Svingvoll

Det er mulig å ta med én hund per deltaker. Hunden må være eldre enn 12 måneder, frisk og vaksinert etter norske lover, ikke ha løpetid, og være håndterbar av deltaker.

Deltakerne bor 4-8 stk. sammen på hytter. På natta ligger hundene i bur på hyttene, eller i medbragt hundehenger. Det vil være noe fryseplass i kjøleskapet på hver hytte (ikke stor plass), i tillegg til at det vil være tilgang på en fellesfryser.

Båndtvang. Ingen løse hunder under Sommerhundekjørerskolen.

Påmelding Sommerhundekjørerskolen

Påmeldingsfrist 1. mai.

Deltakeravgiften og påmeldingsskjema må være oss i hende innen påmeldingsfristen 1. mai. Påmeldingsskjema sendes mikallillestu@outlook.com. Innbetaling av deltakeravgiften gjøres til Norges Hundekjørerforbund og merkes med “Navn + SHKS 2019”.

Frem til 1. mai tilbys full refusjon av deltakeravgiften deltakeravgiften hvis noe skulle skje slik at man ikke får deltatt. Fra 2. mai har vi ikke lenger mulighet til å refundere deltakeravgiften.

Kontaktinformasjon

Spørsmål rettes til Mikal Lillestu
mikallillestu@outlook.com
+47 47646953

Dokumenter

Pakkliste Sommerhundekjørerskolen 2018
Påmeldingsskjema Sommerhundekjørerskolen 2019

X