Forbundskontoret selger microchipper til å merke hundene med. Disse skal settes av en veterinær som vet hvordan det skal gjøres. Det har vært hendelser der kjørere har satt disse chippene inn selv, og når de skal leses av så blir de ikke funnet. Gjøres det feil kan chippen forsvinne eller ikke feste seg ordentlig. En veterinær sjekker alltid om chippen kan leses av på en chipavleser både før og etter innsettingen.

En hund som har blitt chippet bør også være i ro i to dager i etterkant, slik at chippen får festet seg ordentlig.

Chip er påkrevd for blant annet:
– indentifisere hunder som er med i løp
– linke hunden til gyldig vaksinasjonsattest
– identifisere hunder ved dopingkontroll.

OBS! Chippene som blir kjøpt via NHF skal IKKE registreres hos DyreID (Dyreidentitet). Dere som ønsker dette må kjøpe chip fra veterinær. Nummerserien på chippene vi selger er uten landskode.

Bruk bestillingsskjema under for å bestille chipper. Man må være medlem av en klubb tilsluttet NHF for å kjøpe chip av oss.

Chippene skal være betalt før de sendes fra forbundskontoret. Du kan betale via nettbank eller med VIPPS.

Beløp: 100 pr chip + porto
Kontonummer: 5134.06.06306
VIPPS: 100691

Merk innbetaling med ditt navn og hva det gjelder.

Portokostnad:
Til og med 20 chip         60,-
Over 20 chip                   100,-

Hvis du betaler direkte til bankkontonummer må du gi beskjed til oss på mailadresse:  sled-dog@nif.idrett.no når du har betalt.

Ventetid: Bestillinger behandles og legges til utsendelse fra vårt kontor innen 5 virkedager etter mottatt betaling. Merk deg at det kan ta inntil en uke fra pakken er lagt til utsendelse, til den er fremme hos mottaker. Husk derfor å bestille chipper i god tid.

NB: Det sendes normalt ikke ut chipper i juli, juleferien og påskeuken da kontoret er stengt.