Velkommen til vår nye hjemmesiden!

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 17. Okt 2023

Norges Hundekjørerforbund har nylig fått seg ny hjemmeside og medlemssystem! Den har forenklet hverdagen betraktelig for administrasjonen i forbundet og vi ser at det vil forbedre medlemshåndtering, kommunikasjon og aktivitet på tvers av organisasjonsleddene i forbundet, samtid håper vi at informasjon til utøvere og nye hundekjørere vil komme mye tydeligere frem og være lettere tilgjengelig. 

Medlemshåndtering

Vi har derfor samtidig lansert gratis medlemsportal som kan tas i bruk av alle klubbene. Benytt din medlemsportal for å gi dine medlemmer en enkel måte å melde seg inn i klubben på. En god og komplett oversikt over dine medlemmer er startpunktet for å oppnå god kommunikasjon og å øke aktiviteten blant medlemmene. Idretten Online kontakter alle klubber for å tilby ny medlemsportal via deres systemer. 

Kommunikasjon

Det skal være raskt og enkelt å dele informasjon til dine medlemmer. Benytt medlemsportalen til å legge ut innlegg om hva som skjer eller send meldinger direkte til dine medlemmer og hør at det plinger i IdrettenOnline appen hos medlemmene.  

Aktivitet

Det viktigste formålet til en idrettsklubb er å sørge for gode aktiviteter for medlemmene. Legg derfor inn de aktivitetene klubben tilbyr sine medlemmer og se påmeldingene strømme på så snart medlemmene får beskjed gjennom appen. I tillegg til klubbens egne aktiviteter kan medlemmene også finne gode aktiviteter fra forbundet. I forbundets terminliste ligger alle terminfestede løp. Klubbene kan velge å ha påmeldingssystem via terminlisten eller egen påmeldingsløsning som linkes opp til terminlisten. Andre aktiviteter og kurs deles i aktivitetskalenderen. På den måten håper vi det blir lett for medlemmene å få tilgang til aktuelle aktiviteter. 
 
 Hjemmeside

Medlemsportalen er helt gratis å ta i bruk, men for de klubbene som ønsker en litt mer omfangsrik hjemmeside har vi også forhandlet gode avtaler og priser for å oppgradere fra medlemsportal. Prisene starter på 990kr/år avhengig av størrelse på klubben. Ta kontakt med www.IdrettenOnline.no for å finne ut mer. 


Vi håper dere har glede av hjemmesiden, og at mange vil benytte seg av ny og enklere medlemsportal! 
EM ON SNOW 2024

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 12. Okt 2023

Det er foreløpig ikke kommet inn noen søknader om å arrangere EM 2024 på snø som er godkjent av IFSS. Vi kan ikke se hvordan IFSS skal kunne finne en arrangør så kort tid før mesterskapet skal avholdes, som vil arrangere et mesterskap som tilfredsstiller de krav et internasjonalt mesterskap bør ha. De skandinaviske landene har bedt om at IFSS tar en avgjørelse om mesterskapet skal gå som planlagt eller om det blir avlyst innen fredag forrige uke, men de har fremdeles ikke tatt noen avgjørelse.

Forbundet har på vegne av Norge, Sverige og Danmark tatt kontakt med IFSS, og gitt sterkt uttrykk for at vi mener dette ikke er holdbart. Dette er 3. året på rad, hvor IFSS ikke har en arrangør klart bare noen måneder før mesterskapet skal arrangeres. Vi mener dette viser lite respekt for sporten og overfor utøverne som satser all sin tid og penger på å kjempe om å være best i sin idrett.

Vi ser at det må betydelige endringer til for at vi skal løse problemet med å finne mesterskapsarrangører, og NHF har derfor tatt initiativet til å innkalle til en workshop for å diskutere hvordan fremtidens mesterskap kan se ut. Både Sverige og Finland vil delta i dette arbeidet. og vi håper det skal resultere i en modell som kan presenteres for GA i 2025.

Vi håper at en ny mesterskapsmodell skal gi utøvere og arrangører en forutsigbarhet, og at IFSS kan offentliggjøre mesterskap flere år i forvegen.