Ny hundekjører: Minikurs i trekktrening med hund

Ny hundekjører: Minikurs i trekktrening med hund


Tid


Sted

Vis kart

Jarlsberg Trekkhundklubb inviterer Monika Hallan til Rennesik for å holde kurs i trekktrening💪��😃

Vi setter igang årets barmark sesong med ett kurs i trekktrening med hund. Dette kurset er delt inn i to deler. Der vi starter med den teoretiske delen først avslutter med en praktisk del.

Del 1: 28. August kl. 18.00 

Del 2: 04. September kl. 18.00 

Kurset er ment for alle som ønsker solid informasjon om hvordan man kan starte å trene med hunden sin i trekktrening. Monika hjelper også med å videreutvikle teknikk for alle som allerede er godt i gang med sin trening. Så dette kurset passer best for nybegynnere, men også veldig egnet for de mer erfarne.

I fjor hadde vi braksuksess med dette minikurset, så i år vil vi ha ett begrenset antall plasser.
For medlemmer vil prisen være 200kr og ikke medlemmer 350 kr.
Dette dekker kursavgifter for begge kveldene samt kaffe/te og vaffel. Her er alle velkommen, og vi håper at medlemmer fra andre klubber ønsker å ta turen til vakre Rennesik.

Informasjon kommer nærmere når programmet er ferdigstilt! 

Overordnet info fra NHF: 

«Kurset går over 2 kvelder, og tilbys til hundeklubber og foreninger. Kurset tilpasses i stor grad målgruppen. Kurset består av en teoretisk del, der vi ser på hvilke mekanismer som er med på å skape en god trekkhund og hvordan man kan trene hunden sin til å fungere bedre i trekk. I denne delen kan vi trekke inn flere spennende foredragsholdere og tema, som seletøy, skadeforebygging eller foring av aktive hunder. Etter den teoretiske delen, vil vi trene hundene ute. Denne økten består av flere øvelser og treningsformer man kan bruke i treningen sin. Kurset er morsomt og intensivt, og gir en grunnleggende innføring i trekktrening med hund»

Vi er stolte av å ha slike dyktige folk i ryggen når det kommer til kursing😃Etter et svært velykket Minikurs i trekktrening med Monika i fjor, har vi booket henne igjen for i år!

https://www.facebook.com/events/1594039087806990/?ref=newsfeed


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.