Åpen samling: TKB og Femund Trekkhundklubb inviterer til barmarkssamling 2024

Åpen samling: TKB og Femund Trekkhundklubb inviterer til barmarkssamling 2024


Tid


Teknisk Komite Barmark og Femund Trekkhundklubb inviterer: 

 

Barmarksamling 2024 på Røros

 

Teknisk Komite Barmark (heretter TKB) har lenge ønsket å hatt en samling med fokus på den spennende grenen vår. Vi ønsker at denne samlingen skal både være for nye sjeler som er nysgjerrig på grenen og for etablerte utøvere. Vi ser at vi har et potensial i å nå ut til flere geografiske hjørner av Norge og når VM 25 ble lansert var det også naturlig å tenke på Røros. Med på dette har vi også fått med oss Femund Trekkhundklubb. 

Datoen er satt til 30.august - 1.september 2024. Dette blir en fin kick off for barmarkssesongen i et nydelig landskap cirka 850 m.o.h, på Storwartz Leirskole. 

 Her vil det være mulig å bo på rom eller ta med egen doning for de som har van/bobil og vi tilbyr forskjellige måltidspakker. Det vil være et begrenset antall plasser så følg med når vi åpner påmeldingen. 

Innhold og program kommer, men vi legger vekt på å ha foredrag og minikurs i relevante temaer som både treffer dere som er ferske og lurer på “alt”, og de som ønsker å utvikle seg videre innen idretten. Vi vil legge vekt på erfaringsutveksling mellom erfarne utøvere og sist men ikke minst felles trening og sosiale aktiviteter. 


Påmeldingen åpner 1. juni, via denne siden. 

Spørsmål kan rettes til TKB ved Silje Holmsen på mail: silje.holmsen@elvia.no

 

Vi ønsker spesielt ungdom velkomne! 


Mer informasjon kommer veldig snart 

 

Hilsen 

TKB og Femund THK 


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.