WEBINAR: Ivaretagelse av hunder gjennom hard trening og lange løp. Helse, stell og fôring. Med veterinær og hundekjører Guro Byfuglien


Arrangør: Norges Hundekjørerforbund
Påmeldingsfrist: 21.08.2024 14:00

Tid


I forbindelse med vårt trener 2 kurs, setter forbundet opp en rekke webinarer gjennom våren og sommeren. Webinarene er en viktig del av trenerutdanningen, men spiller også en rolle i arbeidet med bedre kunnskaps - og erfaringsutveksling i idretten vår. På bakgrunn av dette, velger vi å åpne webinarene for alle medlemmer av klubber tilknyttet NHF. Vi ser på dette som et ledd i arbeidet for å bedre hundevelferd og større idrettsglede! Alle foredragene legger opp til kommunikasjon mellom foredragsholdere og tilhørere, spørsmål og innspill er velkomment!

I dette webinaret har vi invitert veterinær og hundekjører Guro Byfuglien til å fortelle oss om hvordan vi best ivaretar hundens behov gjennom hard trening og lange løp. 

Påmelding med navn, fødselsdato og klubb sendes via påmeldingslink øverst til høyre på siden. 

Webinarene er et tilbud til medlemmer av klubber tilknyttet Norges Hundekjørerforbund. Dersom du ikke enda er medlem av en klubb, ta gjerne kontakt med oss på post@sleddog.no for veiledning. Et medlemsskap hos oss gir deg tilgang til mange spennende kurs og aktiviteter også i fremtiden. 

Møtelink sendes ut til påmeldte. Av hensyn til personvern, kan vi ikke garantere at det blir tatt opptak.

Vi håper webinaret faller i smak! Vell møtt


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.