WEBINAR: Opptrening av konkurransehunden – hvordan bygge opp gode hunder og et godt spann. Med mellomdistansekjører Sissel Wolf Mølmen


Arrangør: Norges Hundekjørerforbund
Påmeldingsfrist: 07.08.2024 14:00

Tid


I forbindelse med vårt trener 2 kurs, setter forbundet opp en rekke webinarer gjennom våren og sommeren. Webinarene er en viktig del av trenerutdanningen, men spiller også en rolle i arbeidet med bedre kunnskaps - og erfaringsutveksling i idretten vår. På bakgrunn av dette, velger vi å åpne webinarene for alle medlemmer av klubber tilknyttet NHF. Vi ser på dette som et ledd i arbeidet for å bedre hundevelferd og større idrettsglede! Alle foredragene legger opp til kommunikasjon mellom foredragsholdere og tilhørere, spørsmål og innspill er velkomment!

I dette webinaret vil Sissel Wolf Mølmen ta oss med inn i sin treningshverdag gjennom året, og fortelle om hvilke tiltak hun gjør for å få til gode hunder og et godt spann. Hun vil også fortelle om mellomdistanse som gren og gi tips til deg som er interessert i å begynne med mellomdistanse. 

Påmelding med navn, fødselsdato og klubb sendes via påmeldingslink øverst til høyre på siden. 

Webinarene er et tilbud til medlemmer av klubber tilknyttet Norges Hundekjørerforbund. Dersom du ikke enda er medlem av en klubb, ta gjerne kontakt med oss på post@sleddog.no for veiledning. Et medlemsskap hos oss gir deg tilgang til mange spennende kurs og aktiviteter også i fremtiden. 

Møtelink sendes ut til påmeldte. Av hensyn til personvern, kan vi ikke garantere at det blir tatt opptak.

Vi håper webinaret faller i smak! Vell møttAdministratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.