En hjertelig takk til alle våre frivillige!

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 12. Apr 2024

Vintersesongen er over for denne gang - og for en sesong det ble! Denne sesongen har vi vært vitne til dyktige utøvere, som har vist både spesialisering innen enkelte grener og stor allsidighet. Vi har delt ut NM medaljer i alle grener, kåret NC vinnere og delt ut kongepokal. Det har blitt avholdt mange løp, og det har vært rekordmange nye kjørere - fordelt på alle grener! I den forbindelse: Ingen ting av dette hadde vært mulig å få til uten idrettens enorme frivillige innsats!


En rask utregning tilsier at gjennomføringen av løpssesongen krever 3 - 4 ganger så mange frivillige som utøvere. For at du skal få kjøre løp, krever det altså innsatsen fra 3 - 4 personer! De frivillige bruker fritiden sin på å drifte idretten, og er en helt uvurderlig ressurs. Utover de frivillige som er direkte knyttet til løpsarrangementene, kommer trenere, foreldre, styremedlemmer i klubb og forbund, komitemedlemmer mm. Vi oppfordrer derfor alle sammen til å sette pris på innsatsen som legges ned, for at nettopp du skal få kjøre løp! 


 

Det er mange roller som skal fylles gjennom et år med høy aktivitet, og det viktig å trekke frem at alle roller er kjempeviktige i det store bildet! Steking av vafler, rydding av sjekkpunkt, markedsføring - folk har ulike ressurser og vi setter stor pris på alt sammen. De ulike ressursene er til sammen med på å skape den gode helheten! Felles for alle, er en stor kjærlighet til hundekjøring og et ønske om å gjøre det beste for idretten vår. Så med alt dette sagt, ta deg gjerne tid til å takke noen du vet at står på! Uten frivillige - ingen idrett! Tusen takk...Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.