Møt prosjektlederne for VM i hundekjøring på Røros 2025!

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 5. Apr 2024

Tom Remman og Vanessa Quinche er ansatt som hhv prosjektleder og prosjektmedarbeider i VM hundekjøring Røros 2025. Vi ønsker dem masse lykke til med arbeidet! Her følger en liten presentasjon av dem: 

Tom Remman: 

53 år fra Holmestrand 

Tom Remman har lang erfaring med idrettsarrangementer, både som utøver og som arrangør. Han har vært daglig leder i flere store idrettsarrangementer, blant annet Skarverennet og svømmekonkurransen Moss --> Horten, og har arrangert mange store og små konkurranser innen ski, sykling og svømming. Tom har hatt to vorstehere som treningskompiser, og trent både snøresykling og snørekjøring med dem.

 "Jeg gleder meg til å ta fatt som prosjektleder av VM i hundekjøring 2025. Det å kunne bidra til at VM i 2025 kan bli en stor folkefest på selveste Røros er i seg selv svært motiverende" - Tom Remman 

Vi ønsker Tom velkommen til stillingen som prosjektleder for VM hundekjøring Røros 2025! 


Vanessa Quinche: 

47 år fra Sveits, bor i Folldal 


Vanessa har jobbet flere år i Genève som events manager, men flyttet til Norge for å dyrke lidenskapen for hund og hundekjøring. Her i Norge har hun vært daglig leder for Femundløpet as fra 2010 - 2014, og har dermed både kunnskap om store idrettsarrangement og om hundekjøring. Vanessa bor i dag i Folldal med mannen sin og en flokk med Alaska Huskyer. 

"Jeg gleder meg til å kunne være en del av dette og skal jobbe for å tiltrekke oss de beste atleter fra verden rundt og skape et arrangement som viser fram alle vintergrener i hundekjøring på en spennende og lidenskapelig måte." - Vanessa Quinche 

Vi er glade for å ha Vanessa på laget, og ønsker henne velkommen som prosjektmedarbeider! 


NHF ønsker Tom, Vanessa og VM komiteen lykke til med arbeidet fram mot VM! 1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.