Velkommen til vår nye hjemmesiden!

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 17. Okt 2023

Norges Hundekjørerforbund har nylig fått seg ny hjemmeside og medlemssystem! Den har forenklet hverdagen betraktelig for administrasjonen i forbundet og vi ser at det vil forbedre medlemshåndtering, kommunikasjon og aktivitet på tvers av organisasjonsleddene i forbundet, samtid håper vi at informasjon til utøvere og nye hundekjørere vil komme mye tydeligere frem og være lettere tilgjengelig. 

Medlemshåndtering

Vi har derfor samtidig lansert gratis medlemsportal som kan tas i bruk av alle klubbene. Benytt din medlemsportal for å gi dine medlemmer en enkel måte å melde seg inn i klubben på. En god og komplett oversikt over dine medlemmer er startpunktet for å oppnå god kommunikasjon og å øke aktiviteten blant medlemmene. Idretten Online kontakter alle klubber for å tilby ny medlemsportal via deres systemer. 

Kommunikasjon

Det skal være raskt og enkelt å dele informasjon til dine medlemmer. Benytt medlemsportalen til å legge ut innlegg om hva som skjer eller send meldinger direkte til dine medlemmer og hør at det plinger i IdrettenOnline appen hos medlemmene.  

Aktivitet

Det viktigste formålet til en idrettsklubb er å sørge for gode aktiviteter for medlemmene. Legg derfor inn de aktivitetene klubben tilbyr sine medlemmer og se påmeldingene strømme på så snart medlemmene får beskjed gjennom appen. I tillegg til klubbens egne aktiviteter kan medlemmene også finne gode aktiviteter fra forbundet. I forbundets terminliste ligger alle terminfestede løp. Klubbene kan velge å ha påmeldingssystem via terminlisten eller egen påmeldingsløsning som linkes opp til terminlisten. Andre aktiviteter og kurs deles i aktivitetskalenderen. På den måten håper vi det blir lett for medlemmene å få tilgang til aktuelle aktiviteter. 
 
 Hjemmeside

Medlemsportalen er helt gratis å ta i bruk, men for de klubbene som ønsker en litt mer omfangsrik hjemmeside har vi også forhandlet gode avtaler og priser for å oppgradere fra medlemsportal. Prisene starter på 990kr/år avhengig av størrelse på klubben. Ta kontakt med www.IdrettenOnline.no for å finne ut mer. 


Vi håper dere har glede av hjemmesiden, og at mange vil benytte seg av ny og enklere medlemsportal! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.