Satsingsgruppe for canicross! – Treningsgruppe for utøvere som ønsker å utvikle seg i snøreløping

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 12. Mai 2023

Norges Hundekjørerforbund i regi av sportsjef Frode Myrvang ønsker å opprette en satsningsgruppe for Canicross-utøvere, etter ønske fra utøverne selv. Formålet med gruppen er å bidra til at utøvere som satser, skal få utvikle seg ytterligere og knytte bånd med andre utøvere på samme nivå. Canicross er vår raskest voksende gren, og Norges Hundekjørerforbund ønsker derfor å bidra til kompetanseheving innen denne grenen. Dette vil også bidra til å heve nivået på Canicross løping i Norge, og gjøre oss i bedre stand til å møte den internasjonale konkurransen.

Satsningsgruppen er for utøvere som har ambisjoner om NM-medalje og deltakelse i internasjonale mesterskap. Dette gjelder både junior og senior, kvinner og menn.

Opplegget vil bestå av samlinger og treninger, samt at utøverne knytter bånd seg imellom og dermed kan gjøre hverandre gode!

Første samling blir 11-13 august, mest sannsynlig i Selbu hvor det er en god
rigg for treningsmuligheter. Det vil bli opplegg fra fredag ettermiddag til søndag formiddag både med og uten hund. Detaljert kjøreplan for helgen kommer, og man må regne med noe egenandel.

Dersom du synes at dette høres relevant ut, ta kontakt med Frode Myrvang og skriv litt om din
motivasjon for å delta.

E-post: Innbygdaracing@gmail.com

Satsningsgruppe-Canicross_pfd-1.pdf

NB: Mailadressen i vedlegget er feil, benytt mailadressen over!

Vi bidrar til aktivitet og utvikling på alle nivåer og innen alle grener, ta gjerne kontakt med oss om du vil bidra til utvikling innen din gren! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.