Vi har nå fått microchips på lager

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 6. Sep 2016

Prisen er fortsatt den samme, dvs. kr. 100,- pr. stk. pluss porto for forsendelsen.

Det som er svært viktig å merke seg, er at disse chippene ikke har innbetalt avgift til Dyreidentitet. Derfor den lave prisen.
Disse chippene er ment som et tilbud til våre medlemmer som benytter sine hunder i våre løp og må ha sine hunder chippet fordi våre konkurranseregler krever det.

Det er i tillegg et ID aspekt her, dersom en hund skulle bli borte. MEN….. det vil da si at disse chippene som kjøpes nå, IKKE registreres noe annet sted enn hos hundekjøreren selv (stamtavla.no osv er ok) og i en liste her på forbundskontoret.

OG….dersom en eller flere hunder videreselges, SKAL det sørges for at ny eier får beskjed om manglende avgift og registrering.  Dersom vedkommende ønsker registrering SKAL de selv sørge for korrekt innbetaling av avgift.

Dersom NHF skulle få krav om manglende innbetaling av avgift på chip som vi selger, enten fra Dyreidentitet eller vår leverandør, ser vi oss nødt til å foreta innkreving av avgift fra de(n) som kjøpte chippene fra oss.

Vi håper på forståelse på dette.

Informerer også om at forbundet nå jobber med å få til et eget elektronisk chip-register.  Dette i samarbeid med personer i fra hundekjørermiljøet.
Vi kommer tilbake med mer informasjon etterhvert.

Bestilling av chip gjøres via denne siden