Fantastisk start på VM i Bessans!

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 30. Jan 2019

3 norske verdensmestere!

En fantastisk første dag av VM er tilbakelagt, og vi kan gratulere de norske utøverne med en fantastisk prestasjon. 3 GULL, 1 SØLV og 2 BRONSE??????

Dagen startet med minus 7 grader og lett snø. Sporene var igjen føyket og vanskelige å finne. Likevel klarte de norske utøverne å finne fram. Ikke nok med det. De vant alle nordiskklasene i dag! I pulk herrer tok vi de 4 første plassene og vi hadde med 4 løpere! Gratulerer til verdensmester Viktor Sinding Larsen. Sølv til Yngve Hoel og bronse til Petter Kristiansen. Det er imponerende med 4 plass til  Emil Tiainen Sletmoe som var først ute i sporet og brøytet vei for alle da han raskt tok igjen 1.startende.

Det ble gull til Ann Karin Huseby i pulk dame, og jammen fulgte juniorjentene våre opp med gull og bronse til Emilie Mo og Helene Midtlien Langlie. Sledekjørerne ligger veldig godt an etter dag1, og vi har store forhåpninger til fortsettelsen. Alle er flinke til å hjelpe hverandre. Vi gleder oss til fortsettelsen. I morgen kommet nye øvelser for nordiskdelen og vi får vite plasseringer i 4 spann senior. Samtidig som spenningen fortsetter i 6 spann og åpen klasse sprint hvor vi har flere deltagere.