Husk å løse lisens

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 24. Sep 2019

Det er viktig at alle utøvere husker å løse lisens i god tid før de skal starte i løp. Betalingen går digitalt via Min Idrett, så viktig å huske å bruke KID nummer. Vi har kun tilgang på nedlastninger av OCR betalinger fra banken en gang i uken. Dette gjøres på mandager. Det vil si at hvis du betaler lisensen samme uke som løpet går, vil du ikke være registrert i listen over lisenser på vår hjemmeside. Vær derfor i forkant, så slipper du å ta med dokumentasjon på betaling. Dette er både tungvint for deltaker og arrangør.

Har du betalt og ikke står på listen, send kvitteringen på betalingen av lisensen til vibecke.schoyen@sleddog.no.

Vi minner om at det er nye satser på lisens denne sesongen. prisene finner du under lisens her på hjemmesiden. De som har betalt inn samme beløpet som i fjor blir ikke registrert med lisens. For å rette opp i dette betaler man mellomlegget mellom det som er betalt og hva lisensen egentlig koster. Bruk samme KID nummer, så registrerer systemet det automatisk.

Vi har oppdaget at systemet ikke klarer å skille mellom forskjellige lisenser med samme sum, derfor er utvidet lisens nedjustert med kr 5 fra kr 900.- til kr 895.-

Vi minner også om at alle deltakere som skal delta på WC, VM eller EM må ha gyldig DID. Dette må gjøres god tid i forvegen, da dette betales og sendes inn manuelt fra kontoret til IFSS.

Vi ønsker alle aktive en god sesong!