Nyttårsbrev fra Presidenten

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 11. Jan 2020

Jeg vil ønske alle medlemmer og hundevenner et riktig godt nytt år, og samtidig takke for alle gode møtepunkter, alt godt arbeid fra våre medlemmer, frivillige, ansatte og utøvere i 2019!
Vi er nå godt i gang med det nye året: Lavterskel nyttårsløp på Hamar er gjennomført og i helgen er det både Hamar hundekjørerfestival og Gausdal Maraton, og deretter arrangeres terminfestede løp i alle grener som perler utover i året. (vi ønsker oss at alle hundeløp skal være terminfestet)
Vi skal til EM i Falun i februar allerede. Vi skal også for første gang delta i NM – veka på Lillehammer i slutten av mars. Dette blir morsomt og utfordrende for oss!
Det kommende året skal hovedsatsing være rekruttering, anlegg og å lage en toppidrettsmodell for sporten vår. Videre så skal det være generalforsamling i IFSS som vi anser at det er viktig å være forberedt til og å delta på.
Vårt eget ting skal i år primært være et fagseminar med work shops som skal få oss til å tenke større linjer og stake god kurs fremover. Jeg gleder meg til å se flest mulig av dere på ting den 23 og 24 mai!
NHF satser på fluor fri idrett! NHF satser på antidoping!
NHF må jobbe med hundevelferd. Hundeloven er under revisjon, og Mattilsynet har invitert til høring av forslag til forskrift om dyrehelse.
Vi er avhengig av innspill og deltagelse fra våre medlemmer for å skape den sporten og den aktiviteten vi ønsker å ha. På veien fremover kan det gjøres feil, men alle feil kan rettes. For oss er det viktig å være transparente og at vi snakker TIL hverandre og ikke OM hverandre.
NIF s satsing er å effektivisere organisasjonen, jobbe mot utenforskap og økonomiske barrièrer, og anleggsutvikling. Vi håper og tror at dette også skal gi Norges Hundekjørerforbund et bedre fundament.
Jeg ønsker oss alle med dette et flott og fremgangsrikt år 2020!
Voff voff
10 01 2020
Med vennlig hilsen
Norges Hundekjørerforbund