NHF søker arrangører til NM 2021 og 2022

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 13. Jan 2020

NHF søker etter NM arrangører for sesongen 2020/2021 og 2021/2022.

I tråd med forbundets arbeid for å profesjonalisere sporten, ønsker vi å inngå avtaler med de klubbene som ønsker å påta seg et NM arrangement minimum 14 måneder i forvegen av mesterskapet. Dette gjør at arrangøren kan være tilstede på et NM året før de selv skal arrangere for å observere å lære. Vi ønsker også at de som arrangerer NM skal være mentorer for neste års arrangør av NM. Med en slik ordning vil vi utvikle gode mesterskap og det åpner for at flere klubber kan påta seg så store arrangementer. Det vil også gi utøverne en bedre forutsigbarhet når sesongen skal planlegges.
Vi oppfordrer også klubber til å samarbeide om arrangering av NM, da blir det litt enklere å ta på seg et så stort arrangement.

Vi ber interesserte klubber om å søke så fort som mulig om mesterskapene i 2020/2021 og 2021/2022. Søknadene kan sendes til administrasjonen på e-post: sled-dog@nif.idrett.no

Vi håper det er mange klubber som søker, og oppfordrer de klubbene som aldri har arrangert et NM til å vurdere om deres klubb kunne være vertskap for et mesterskap. Vi ønsker en større geografisk spredning av NM fremover, noe som vil gavne sporten rekruttering.

NB! NM Barmark 2020, er tildelt Trondheim Trekk og Brukshundklubb.