Sommerhundekjørerskolen 2020 AVLYST!

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 18. Mai 2020

Det er med tungt hjerte at Sommerhundekjørerskolen 2020 avlyses, men NHFs styre og leder av SHKS mener det ikke er mulig å gjennomføre sommerhundekjørerskolen slik som den er planlagt . Sommerhundekjørerskolen er ikke bare en aktivitetsleir for deltaker og hund, men vel å mye et sosialt arrangement. Med Helsedirektoratet retningslinjer om smittevern, vil SHKS ikke være mulig å gjennomføre.

NHF ønsker å erstatte Sommerhundekjørerskolen med å subsidiere aktiviteter i klubbene i hele Norge. Prosjektet “Alle skal med” (foreløpig prosjektnavn, kom gjerne med navneforslag) er sammensatt av mange forskjellige aktiviteter, fra barn og hund kvelder og dressurtrening, til 2 dagers helge samlinger med overnatting i telt eller hengekøye. Prosjektet vil snart bli lansert for klubbene, og vi håper så mange klubber som mulig vil være med på å ta ansvaret for å få folk i aktivitet i sommer. Det trenger vi!

Prosjektet vil bli publisert på NHFs hjemmeside, og alle klubber vil få tilsendt informasjon på e-post når dette er klart.