Strikkekonkurranse – Vil du lage hele Norges Hundekjørergenser

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 14. Jan 2021

Vil du lage hele Norges Hundekjørergenser?​​

Nå inviterer vi alle strikkeglade til å strikke med oss. Bli med i konkurransen om å designe en genser som skal være hele Norges Hundekjørergenser. Vi ønsker oss noe som gjenspeiler vår aktivitet, hund, poter eller natur, her er det bare å bruke fantasien. ​Bilde av genseren med oppskrift sendes til Sled-dog@nif.idrett.no innen 1. april 2021. I begynnelsen av mai 2021 kårer vi en vinner, så her er det god tid til å være kreativ!

Tegneprogrammet KnitBird kan være til god hjelp

KnitBird er et tegneprogram designet for alle som elsker å strikke. Den lar deg lage dine egne strikkemønstre. Du kan bruke bilder du har på datamaskinen eller bare fantasien din. KnitBird leveres med de vanligste symbolene som brukes i strikkemønstre. Før du publiserer mønsteret, kan du tilpasse beskrivelsen for hvert symbol. Du kan åpne en bildefil fra datamaskinen og overføre den til et strikkemønster. Når du har opprettet mønsteret, kan du publisere det som en PDF-fil med mønstergrafikken, beskrivelsen av symbolene som brukes i mønstrene og tilleggsteksten. Du kan også lagre mønstrene dine som JPEG-bilder.https://knitbird.com/

Vinneren får en GEE-HAW jakke.

NHF lue og buff til alle som deltar. Vi trekker også 5 vinnere som i tillegg får NHFs ullgenser.

Retningslinjer:

  • Skal kunne relateres til hundekjøring
  • Kan strikkes i barnestørrelse
  • Kan gjerne strikke tilbehør som pannebånd og votter
  • Norges Hundekjørerforbund forbeholder seg retten til å distribuere strikkeoppskriften videre og har eierskapet til oppskriften. Premien er fullt og endelig oppgjør for bruk av vinnende design.
  • Norges Hundekjørerforbund forbeholder seg retten til å offentliggjøre bildene i forbindelse med omtale av konkurransen samt bruke det premierte bildet i NHFs egne kommunikasjonskanaler, på NHFs produkter og til presseomtale av NHF. Eventuelle ønsker om ytterlig bruk vil avtales direkte med fotografen.
  • Det er innsenders ansvar å sørge for å få tillatelse til offentliggjøring av eventuelt andre personer på bildet.
  • Navn på personer på bildet må være med hvis personene er identifiserbare.
  • Ved bilder av barn må foreldre samtykke på barnets vegne inntil barnet er 15 år.​
  • Vinneren er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premien.​​

Juryen består av:

President NHF
Representant fra TKN
Representant fra TKS
Representant TKB
Representant UK