VOM DogRun og Hundekjørerforbundet

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 8. Apr 2022

🐕🏃‍♂️✨😎

Har du lyst til å bli med på en morsom happening med hunden din og kanskje hele familien, klassen, treningsgruppa eller vennegjengen? ER du nyskjerrig på hva hundekjøring er? Ta med din egen hund, eller lån deg en og bli med oss!
Hundekjørerforbundet skal sammen med VOM DogRun arrangere morsomme aktivitetsdager for hele familien og over hele landet, med salgsboder, mulighet til å snakke med erfarne hundekjørere og delta i gøyale lavterskelløp som passer alle. 

VOM DogRun er nettopp uformelle, morsomme løp med hund, der deltakerne kan velge mellom å løpe på tid eller løpe/gå uten. Strekningen er fra 3 -7 km og man kan løpe eller gå etter eget valg. Alle kan stille med den hunden man har, uansett rase, størrelse og alder. Eller kanskje du kan låne naboens hund? Det er også egne tilpassede klasser for valpene.
Dette er en flott mulighet for hundeeiere til å prøve hundekjøring på en leken og ufarlig måte. VOM DogRun stiller opp med premier til alle som deltar, og ekstra flotte premier til vinnerne av klassene med tidtaking. Deltakeravgift kan betales på stedet og er på kr 250,-.
Samarbeidet vil bestå i at VOM DogRun og Hundekjørerforbundet sammen arrangører lavterskelløp med hund på forskjellige steder rundt om i Norge. VOM DogRun stiller med proft utstyr og premier og Hundekjørerforbundet stiller med mannskap og bidrar i markedsføringen.
VOM DogRun er en enestående mulighet for klubbene til å treffe aktive hundefolk som har lyst til å prøve hundekjøring . Vi er så glade for å ha fått til dette samarbeidet og ser virkelig fram til å være en del av dette. Og så håper vi får vist enda flere hvor gøy hundekjøring er .
Her er link til de første to VOM DogRun som arrangeres i
Frognerparken i Oslo 22.mai: VOM DOGRUN FROGNERPARKEN | Facebook

Vil din klubb være med som arrangørklubb? Ta kontakt med Monika Hallan på e-post: hallanaktivitet@gmail.com! Klubbene får en unik mulighet til å nå ut til potensielle nye medlemmer, samtidig som det er en fin anledning til å ha dugnad med god inntekt for klubben