Barmarkssesongen 2017

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 29. Mar 2017

Vinteren er på hell, og barmarksesongen nærmer seg med stormskritt.
Barmarksutvalget søker nå etter en klubb som ønsker å arrangere Norgesmesterskap i barmark 2017.

Nittedal hundekjørerklubb og Hadeland trekkhundklubb gikk sammen om å arrangere NM barmark på Eidsvoll i fjor, dette gjorde kostnadene lavere og gav lettere tilgang på ressurser. Anbefales på det sterkeste til andre klubber som sitter med tanken om å arrangere NM.

NM har de siste årene satt seg naturlig til en fast dato og BMU ønsker at dette opprettholdes. Da rekker vi å bruke NM som uttaksløp til VM i Polen også.
Den aktuelle helgen er 14. – 15. oktober.

Et vedtak i hovedstyret i NHF kan også komme godt med: Alle NM arrangører 2017 vil få en økonomisk støtte på kr 10.000,- av NHF.

Vi ønsker at klubbene allerede nå tar en intern prat, og ved interesse tar kontakt med BMU v/Jan Rune Paulsen for en videre dialog – janrunepauls1@gmail.com

Vi oppfordrer også de klubbene som allerede har forskjellige barmarksarrangementer klart om å melde disse inn til forbundskontoret v/Lotte slik at de kommer på terminlista. På grunn av lisensfritak på arrangementer der påmeldingskostnaden er under kr 100,- håper vi at dette åpner for enkle og morsomme lavterskelarrangementer over hele landet. Snøreløping er en super inngangsport til idretten vår og dette er i tillegg enkelt å arrangere.