Takk til Stephen!

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 27. Sep 2018

I dag hadde Stephen Smithurst sin siste arbeidsdag i NHF.

Stephen har jobbet i NHF helt siden 1996, i dag hadde han sin siste arbeidsdag. Nå går veien videre som generalsekretær i Norges Vannski og Wakeboardforbund.

Stephen har vært en solid og lojal arbeidstaker for NHF gjennom 22 år. Han har sørget for kontinuitet når styrene har blitt skiftet ut, og han har bidratt med verdifull kompetanse og administrativ kløkt.  Han har hele tiden vært et JA-menneske, og hele organisasjonen har fått raske og informative svar på alt det de lurer på.

Siste arbeidsdag ble markert med besøk av nåværende og tidligere styremedlemmer, samt nåværende og tidligere arbeidskollegaer. For oss på kontoret ble ikke dette et absolutt farvel fordi Stephen fortsatt vil sitte på samme kontor som NHF deler med Vannski og Wakeboardforbundet, Fekteforbundet, Castingforbundet og Bueskytterforbundet.

Vi takker Stephen for godt samarbeid gjennom 22 år og ønsker han lykke til i NVWF!

Hyggelig avslutning med “gamle” kjente på NHF’s kontor i dag.
F.v. Steinar Ellefsen (tidligere visepresident), Gunnar Solberg (tidligere president), Knut Myhre (tidligere visepresident og leder av lovutvalget), Siri Barfod (president), Elisabeth Seeberg (tidligere generalsekretær i NHF og jobber nå i NIF), Anne-Grethe Sætrang (leder i ADK), Marianne Lund (leder i TDK), Lotte Friid Fladeby (konst. generalsekretær i NHF), Thorgeir Gustavsen (generalsekretær i Castingforbundet), Stephen Smithurst og Steinar Dagestad (leder i ESK). Foto: Claes Bendiksen (generalsekretær i Fekteforbundet).