Medlemsportal + IdrettenOnline Medlems-App!

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 18. Jan 2024

Norges Hundekjørerforbund har nylig fått seg ny hjemmeside (www.sleddog.no) levert av IdrettenOnline. Den har forenklet hverdagen betraktelig for administrasjonen i forbundet og vi ser at det vil forbedre medlemshåndtering, kommunikasjon og aktivitet på tvers av organisasjonsleddene i forbundet.

Vi har derfor samtidig lansert gratis medlemsportal som kan tas i bruk av alle klubbene. 


Medlemshåndtering

Benytt din medlemsportal for å gi dine medlemmer en enkel måte å melde seg inn i klubben på. En god og komplett oversikt over dine medlemmer er startpunktet for å oppnå god kommunikasjon og å øke aktiviteten blant medlemmene.


Kommunikasjon

Det skal være raskt og enkelt å dele informasjon til dine medlemmer. Benytt medlemsportalen til å legge ut innlegg om hva som skjer eller send meldinger direkte til dine medlemmer og hør at det plinger i IdrettenOnline appen hos medlemmene.


Aktivitet

Det viktigste formålet til en idrettsklubb er å sørge for fysisk aktivitet blant medlemmene. Legg derfor inn de aktivitetene klubben tilbyr sine medlemmer og se påmeldingene strømme på så snart medlemmene får beskjed gjennom appen. I tillegg til klubbens egne aktiviteter kan medlemmene også finne gode aktiviteter fra forbundet.


Hjemmeside

Medlemsportalen er helt gratis å ta i bruk, men for de klubbene som ønsker en litt mer omfangsrik hjemmeside har vi også forhandlet gode avtaler og priser for å oppgradere fra medlemsportal. Prisene starter på 990kr/år avhengig av størrelse på klubben. Ta kontakt med www.IdrettenOnline.no for å finne ut mer.


Hvordan kommer jeg i gang?

For å hjelpe deg i gang tilbyr vår samarbeidspartner IdrettenOnline gratis opplæring over skjerm-deling.


 


For å booke tid går du inn på denne linken og velger "Opplæring av medlemsadministrasjon / medlemsportal":https://www.idrettenonline.no/booking/find


Last ned IdrettenOnline-appen

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.