Ny leder for NHFs Sommerhundekjørerskole!

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 27. Apr 2021

Etter mange års solid og velorganisert drift takket leder for SHKS, Mikal Lillestu ifjor, for seg for å sende stafettpinnen videre til ny dyktig og engasjert leder. En stor takk til Mikal for lang og flott innsats! Etter en utlysning med flere svært gode kandidater ble ny leder ansatt. Hun heter Tessa Philippaerts. Vi er så glade og takknemlige for at Tessa vil være en del av NHF og bidra med all sin kunnskap om trening og hundekjøring! Vi ønsker Tessa hjertelig velkommen i NHF familien:-).

Tessa forteller dette om seg selv: Jeg heter Tessa Philippaerts, opprinnelig fra Belgia og flyttet til Norge for 2,5 år siden. Jeg er 29 år gammel og har vært trener og foredragsholder i flere år på Sommerhundekjørerskolen.

Jeg trives best med et par løpesko og en hund foran meg i skogen, men elsker også å snøresykle og sparkesykle. Om vinteren snørekjører jeg masse, og kjører i blant også pulk og slede. Jeg har flere gull, sølv og bronsemedaljer i snøreløping fra VM, EM og nasjonale mesterskap og har flere ganger hatt topp 6 plassering i snøresykkel. Du kan også finne meg på en friidrettsbane i sprint, mellomdistanse og terrengløp.

Jeg har vært heldig å reise rundt hele verden for å holde treningsleir og foredrag, og håper jeg kan fortsette med det iblant når corona gir seg ;). Jeg har også masse erfaring med førstehjelp da jeg jobbet som laboratorietekniker i Belgia og førstehjelp var en del av jobben.

Jeg ble kjempeglad da jeg fikk høre at jeg fikk stillingen som hovedleder for SHKS de neste 2 årene og gleder meg skikkelig til å møte nye og kjente fjes !

Sist, men ikke minst, håper jeg at alle kan hjelpe litt ekstra til i år og være ekstra snill, da jeg skal være cirka 5 måneder på vei når SHKS foregår 😜🤰����.

Gleder meg skikkelig og er veldig glad med  et kjempekul, dyktig og sterkt trenerteam som står bak meg🤘. Vi ses på Johnsgård 😎!