Monika Hallan ansatt som aktivitetsmotivator

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 3. Sep 2021

NHF ønsker Monika Hallan velkommen i stillingen som motivator for aktivitet i våre klubber. I 6 måneder skal Monika arbeide direkte med klubbene, med mål om å få i gang økt hundekjøreraktivitet over hele landet. Monika har i mange år arbeidet som trener i Asker og har også vært en pådriver for å tenke ut og iverksette varierte aktiviteter som kan bidra til økt rekruttering for alle aldersgrupper. Mange kjenner Monika fra Trener 1 kurs som hun også foreleser i den idrettsfaglige og trenerfaglige delen.

Monika skal være en ekstra ressursperson som kan bistå klubbene i planlegging og gjennomføring av nye aktiviteter. Hun er allerede godt i gang og mange klubber skal allerede ha blitt kontaktet og avtalt besøk.

Hun sier dette om seg selv:

“Mitt navn er Monika Hallan, og jeg brenner for hundekjøring på alle nivåer og i alle grener! Jeg har drevet med hund hele livet, og hundekjøring har vært min store lidenskap helt siden barndommen. Jeg har konkurrert i barmark og nordisk stil, vært trener for barn og vært veldig mye på tur med hund – med pulk om vinteren og kløv om sommeren. For meg henger hundekjøring og friluftsliv tett sammen, og gleden ved å være ute med bikkja har hele tiden vært min største motivasjon.

 

Derfor er det veldig gøy for meg, å få jobbe med akkurat hundekjøring. Min rolle i forbundet, er som klubbenes aktivitetsmotivator. Målet er å hjelpe klubbene til å få i gang og opprettholde aktivitetene de ønsker. Jeg ønsker å være en sparringspartner, en rådgiver og en støtte for klubbene, slik at de kan nå sine mål.

 

Dersom du har tanker om aktiviteter du ønsker å få til i klubben din, eller har et opplegg du har lyst til å videreutvikle, så ta gjerne kontakt med meg! “

Monika e-postadresse er: hallanaktivitet@gmail.com