NM- Veka – Vik i Sogn

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 9. Des 2021

Nå kan du begynne å planlegge årets store TV- begivenhet.
Norsk hundekjøring blir en del av NM- Veka og vi får TV- tid i aller beste sendetid rett før Dagsrevyen fredag 25. mars 2022. Slik planen er pr. i dag er 1. start kl. 15.

På samme stadion i løpet av samme helg skal det være NM i skiskyting, så vi blir en del av et stort arrangement.
Vi er godt i gang med planlegging for snørekjørings- NM og det vil bli seniorene som får mulighet til å delta i Vik i Sogn. Juniorene får sin egen helg tidligere på vinteren.
Løypa blir lik for både damer og menn og den blir 3,3 km med 3 runder. Det er en morsom og teknisk krevende løype, med fin profil for hundekjøring. For å bli kjent i løypene kan dere gå inn på linken nedenfor. Vi skal bruke 3,3 km- løypa, den er merket med blå. På kartet som ligger under en av fanene, er det også en værmelding som blir oppdatert. Den lokale arrangøren sier de henter snø oppe på Vikafjellet om det blir lite snø, så vi er trygge på at det er godt ivaretatt.
https://www.nmskiskyting2022.no/
Siden det er mange skiskyttere i området vil dere oppleve at mange boplasser er opptatt. Vi har en avtale med Kviknes hotell, https://www.kviknes.no/
De har følgende tilbud til oss:

Pris pr.pers
Dobbeltrom 1030
Enkeltrom 1355
Ekstra for hund 150
Dagens middag 3 retter 645

Alle priser er per person/hund per natt.
Vi krysser alt vi har for at ikke koronaen setter flere kjepper i hjula for oss. For sikkerhets skyld, og for at vi ikke skal havne i samme «uføre» med toppidrettsdefinisjon som i fjor trenger vi å vite hvem som ønsker å delta under NM- Veka. Send en epost til katrine@hafos.no så fort som mulig og innen 25. januar 2022.

Vi gleder oss og har trua.
Velkommen til å bli med på tidenes mulighet for å virkelig få vist oss fram.