Ny leder for NHF Sommerhundekjørerskolen del 2

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 16. Des 2022

Da tidligere leder Tessa Philippaerts måtte trekke seg som leder for SHKS ble stillingen utlyst på ny i høst. Forbundet var så heldig å få to sterke kandidater til stillingen og begge ble tilbudt jobb.

Fanny Kristin Wedde ble innstilt til stillingen som leder for SHKS og Pinja Korpela har fått tilbud som hovedtrener for SHKS.

Fanny er en av bidragsytere i Oslomarka Trekkhundklubb som har hatt en formidabel vekst i aktivitetstilbud og medlemsmasse de siste årene. Det blir sagt om henne at hun har en samlende væremåte og har skapt et godt og inkluderende miljø i juniorgruppa som hun har ansvar for.

Vi gleder oss til å se hva hun vil gjøre når hun nå skal fortsette den gode jobben Tessa har gjort i sin periode som leder.

Vi takker også Tessa for en flott innsats i en vanskelig periode med uforutsigbarhet og koronanedstengning. Tessa har blant annet jobbet med å opprette gode systemer for drift av SHKS og funnet en ny lokasjon for leiren på Johnsgård i Femund som fungerer veldig godt. Hun leverer nå stafettpinnen videre til Fanny.

Vi har bedt Fanny om å presentere seg så alle kan bli litt bedre kjent med henne.

Foto: Privat

Jeg er aktiv i Oslomarka Trekkhundklubb, hvor jeg sitter i styret som oppmann junior og som trener i juniorgruppa.

Jeg har arrangert en hundekjørerskole trinn 1 for OMTK, en utrolig moro og givende opplevelse.
Tok Trener 1-kurs i 2021, og vil fortsette trenerutdanningen ved anledning.
Har bakgrunn fra bl.a. miljøarbeid og ungdomsskole, og har helsefaglig utdanning. 

Er opptatt av samarbeid, samhold, godt miljø, trygghet og mestring! 

Har tre alaska huskyer, som brukes på hobbynivå til trekk, kløv og tur. De er alltid med på treninger, og lånes ofte av juniorene våre.
Min fartstid med trekkhund er ikke så lang, men jeg har stor interesse for utvikling og læring, og håper å kunne være en bidragsyter til at våre unge
utøvere kommer dit de ønsker innen idretten. 

 

Som leder for SHKS 2 ønsker jeg å bidra til å videreutvikle tilbudet, med fokus på hundekjøring som idrett og dyrevelferd.
Er veldig spent på jobben som venter, og ser frem til samarbeidet med hovedtrener og forbundet.

Foto: Cilje Helen Abelsen Moe

Foto: Privat

Forsidebilde: Privat