Sommerhundekjørerskolen 2020 AVLYST!

Det er med tungt hjerte at Sommerhundekjørerskolen 2020 avlyses, men NHFs styre og leder av SHKS mener det ikke er mulig å gjennomføre sommerhundekjørerskolen slik som den er planlagt . Sommerhundekjørerskolen er ikke bare en aktivitetsleir for deltaker og hund, men vel å mye et sosialt arrangement. Med Helsedirektoratet retningslinjer om smittevern, vil SHKS ikke være mulig å gjennomføre.

NHF ønsker å erstatte Sommerhundekjørerskolen med å subsidiere aktiviteter i klubbene i hele Norge. Prosjektet “Alle skal med” (foreløpig prosjektnavn, kom gjerne med navneforslag) er sammensatt av mange forskjellige aktiviteter, fra barn og hund kvelder og dressurtrening, til 2 dagers helge samlinger med overnatting i telt eller hengekøye. Prosjektet vil snart bli lansert for klubbene, og vi håper så mange klubber som mulig vil være med på å ta ansvaret for å få folk i aktivitet i sommer. Det trenger vi!

Prosjektet vil bli publisert på NHFs hjemmeside, og alle klubber vil få tilsendt informasjon på e-post når dette er klart.