Sommerhundekjørerskole trinn 1 Asker TK

10aug(aug 10)00:0016(aug 16)00:00Sommerhundekjørerskole trinn 1 Asker TKGren/aktivitetSamlinger

Detaljer

Asker trekkhundklubb arrangerer sommer hundekjøreskole for barn og unge fra 12 til 16 år i uke 33.
Dette er for alle, både de som ikke driver med hundkjøring, som ønsker en aktiv camp med hunden sin. Til de som er aktive innenfor sporten som ønsker å utvikle seg videre, og ha en aktiv camp både for fører og hund.

Hva gjør man på Sommerhundekjørerskolen?
– Aktiviteter i friluft
– Trene hundekjøring, med hovedfokus på nordisk stil
– Dressurtrening
– Sosiale aktiviteter
– Læring om friluftsliv, trening og hund
– Overnatting
og veldig mye mer!

Formålet med SHKS del 1 er å gi barn og unge med interesse for hund og hundekjøring en sommeraktivitet der de kan trene, leke, lære, og drive med det de liker aller best!

I år ønsker vi også å ha todelt aktivitetsopplegg, i tillegg til de felles sosiale aktivitetene. Den ene gruppa vil ha fokus på lek, bli kjent med hundekjøring og friluftsliv, mens den andre gruppa har fokus på trening, både egentrening og trening av hund.

Vi hadde planer om å ha en hundekjøreskole med overnatting på Prestegårdshytta i Krokskogen. Men slik det ser ut fremover så er det lite sannsynlig at vi får dette til på grunn av restriksjoner i forbindelse med Covid-19. Så vi har landet på at det mest sannsynlig blir dagcamp som tidligere, med overnatting siste natt. Men vi vil uansett ha et opplegg også for viderekommende i år.

Covid 19: på grunn av Covid-19 har vi ikke klart alle detaljer rundt sommerhundekjøreskolen. Vi har ikke helt slått fra oss en overnattingscamp, men siden det er så vanskelig å vite så jobber vi videre med dagcamp-løsning enn så lenge. Vi kommer selvfølgelig til å forholde oss til gjeldene hygieneregler fra FHI, og vi kommer til en hver tid å ha oppdatert informasjon her på siden, og på websiden vår. Vi gjør opp en status i midten av Juni hva gjelder opplegg og binding ihht betaling ved endring av opplegg.

PRIS: 2100,-

Men vi synes det er viktig å ha noe å glede seg til, spesielt i nå som fremtiden er så usikker.

Meld deg på allerede nå, det blir fort fullt.
Påmeldingsfrist 09.06.20

Ta gjerne kontakt dersom du er usikker på hvilken gruppe som er best for deg

Kontakt Monica Tvervaag hvis du har spørsmål rundt sommer hundkjøreskolen: monica.g.tvervaag@gmail.com
Se også: :https://asker-trekkhundklubb.webnode.com/sommerhundekjoreskole/

Mer

Tidspunkt

10 (Mandag) 00:00 - 16 (Søndag) 00:00

Sted

Prestegårdshytta Krokskogen